top of page

ONZEPARTNERS

Naast onze partnerscholen werken we nog met tal van andere partners samen.  We focussen hierbij graag op samenwerkingen met organisaties uit de wijken Kuregem en Scheut.

L-1456055-1547017170-2132.png.jpg

Werkplaats walter

Werkplaats Walter brengt beeldend kunstenaars en muzikanten samen. Via Krak in Kunst werken onze kinderen en begeleiders rond beeld-, media- en geluidskunst. Co-creëren staat hierbij centraal!

logo_cultureghem_new-01.jpg

Cultureghem

Cultureghem deelt Playboxen en veel ruimte op Ketmet voor extra spelplezier op en rond de Abattoir. Via Collectmet en Kookmet leren onze kinderen over het belang van gezonde voeding. 

26220366_1579187105493786_79710959124292

Brede school KUREGEM

Door samen te werken met de buurt, ouders en organisaties zorgt Brede School Kuregem voor een geïntegreerde aanpak om zo de ontwikkelingskansen van onze kinderen te maximaliseren.

anderlechtraadsplein.jpg

Gemeente Anderlecht

Dankzij gemeente Anderlecht kunnen we ook op beleidsmatig vlak ervoor zorgen dat onze kinderen en ouders extra worden ondersteund en dat aan hun noden tegemoet wordt gekomen. 

vgc-sportdienst-sport-in-brussel_1fW.png

VGC Sport/Sportwerk Vlaanderen

VGC Sportdienst en Sportwerk Vlaanderen wil Brusselaars laten sporten! Tijdens onze wekelijkse sportles en vakantiestages kunnen onze kinderen zich sportief uitleven. 

Huis_Nederlands_Brussel_Logo_BW.png

Huis van het nederlands

Huis van het Nederlands Brussel ondersteunt onze begeleiders en verantwoordelijken in al onze vragen rond de Nederlandse taal.

download.jpg

cosmos vzw

Vzw Cosmos is een lokaal dienstencentrum die sociaal-culturele initiatieven neemt op het gebied van welzijn, vorming en werkgelegenheid. Door onze samenwerking worden intergenerationele ontmoetingen gestimuleerd.

maks_logo_website.png

maks vzw

Maks leert onze kinderen van jongs af aan programmeren, coderen en maken onze gezinnen wegwijs in het medialandschap.  Via deze weg komen onze kinderen ook hun digitale vaardigheden verder ontwikkelen.

huis van het kind onder elkaar_0.jpg

Huis van het kind anderlecht

In een Huis van het Kind kan je terecht met al je vragen over kinderen en jongeren grootbrengen. Je krijgt info en advies over zwangerschap, geboorte, zorgen voor baby's en peuters, kinderen opvoeden ... Je kan er ook spelen met je kind en andere ouders ontmoeten.

Logo-WGC_Medikuregem-2kleuren_variant_RG

medikuregem

Medikuregem is een wijkgezondheidscentrum dat, naast eerste hulp, ons ook bijstaat in het uitvoeren van ons gezondheidsbeleid.

logo-website.png

elmer

De kinderdagverblijven van Elmer zijn via onze kinderen , ouders en stagiairs verbonden met KIK. 

Neerhof.jpg

HET neerhof

Het Neerhof is een educatieve boerderij met landbouwgrond nabij Brussel. Hier kunnen onze kinderen proeven van natuur, dieren en groen.

bottom of page